Log in
X

Company Name

Union Sh.p.k

Phone Number

Company Place

Prishtinë

Vozitës me kategori C

Vozitës me kategori C

Information

Publish Date

06.02.2020

End Date

20.02.2020

Categories

Vozitës

Job Places

Vushtrri

Job Description

Kompania Union sh.p.k me seli në Vushtrri për shkak të rritjes së procesit të punës shpall konkurs për këtë vendë pune :

Titulli i vendit të Punës :

Vozitës me kategori “C” ( NJË PUNËTOR)

Detyrat dhe përgjegjësitë:

  • Bën pranimin e mallit nga depoisti sipas faturave të mallit;
  • Bën transportin e mallit prej depos deri tek blerësit;
  • I përmbahet planit ditor të vizitave (route planit të cilin e merr nga mbikëqyrësi);
  • Mban evidencë financiare ditore për vlerën e mallit të pranuar nga depoisti dhe të shitur në terren;
  • Aftësi të shkëlqyeshme të komunikimit dhe negocimit;
  • Aftësi të larta organizative dhe ndërpersonale;

Kualifikimet e kërkuara:

  • Kandidatët duhet të kenë të përfunduar shkollën e mesme.
  • Të kenë përvojë pune dhe eksperiencë me pozitën e kërkuar;
  • Të jenë të pajisur me patentë shofer të kategorisë C;
  • Të kenë aftësi të shkëlqyera të menaxhimit të kohës.

Inkurajohen të gjithë kandidatët e interesuar të cilët i plotësojnë kushtet e cekura më lartë të aplikojnë duke   dërguar CV e tyre përmes e-mail adresës elektronike në:  hr@union-ks.com apo CV-të mund të dërgohet edhe fizikisht tek zyrat e Kompanisë Union sh.p.k me adresë Rr. Ajet Gërguri P.n Vushtrri.

Në fushën e subjektit, ju lutem specifikoni pozitën për të cilën aplikoni.

Kandidatët të cilët i plotësojnë kushtet e lartëcekura do të ftohen në fazat e mëtejme të rekrutimit.

Konkursi do të jetë i hapur nga data 06 Shkurt 2020 deri më 20 Shkurt 2020.

Share

Advertising
Advertising
Facebook