Log in
X

Company Name

Restaurant Casa Mia

Phone Number

049 450 900 & 049 450 902

Company Place

Fushë Kosovë

Kuzhinier/e (4)

Kuzhinier/e (4)

Information

Publish Date

05.02.2020

End Date

19.02.2020

Categories

Hoteleri

Job Places

Fushë Kosovë

Job Description

"Restaurant Casa Mia"  shpall konkurs në këto pozita:

  • Kuzhinier/e (4 pozita)

Kushtet e aplikimit:

  • Përgatitjen, gatimin, testimin dhe prezantimin e ushqimit në përputhje me standardet e kërkuara të cilësisë;
  • Përgatitjes në nivelin e duhur duke u siguruar që ushqimi është shërbyer në kohë;
  • Monitorimin e prodhimit të ushqimit për të siguruar cilësi të qëndrueshme dhe racionimin e duhur të madhësisë;
  • Kontrollin e kushteve pas udhëzimeve përkatëse higjienike, shëndetit dhe sigurisë;
  • Aprovon të gjitha ushqimet e përgatitura që dalin nga kuzhina;
  • Vlerëson konsumimin e pritshëm të ushqimit dhe bën kërkesë për blerjen e asortimente të mbaruara;
  • Koordinon dhe mbikëqyrë punën e ndihmës kuzhiniereve;
  • Inspekton vendin dhe mjetet e gatimit për të ruajtur nivelin e larte të higjienës dhe pastërtisë.;

Të interesuarit mund të lajmërohen në ketë nr: tel: 049 450 902

Ne viber nr: tel, me poshte:

+38344774994 Kliko per chat ne Viber

+38349450900 Kliko per chat ne Viber

Apo te lajmërohen në Restaurant Casa Mia 1  dhe 2.

Adresa:
Rruga Dardania Restaurant Casa Mia përball Kopshtit Bota Magjike, apo tek Kompleksi Liza ne Casa Mia 2.

Afati për aplikim: 19.02.2020

Share

Advertising
Advertising
Facebook