Log in
X

Company Name

Berisha Group

Phone Number

044/610-700

Company Place

Prishtinë

Murator (10), Latues (15)

Murator (10), Latues (15)

Information

Publish Date

04.02.2020

End Date

15.02.2020

Categories

Murator | Të tjera...

Job Places

Prishtinë

Job Description

Berisha Group është kompani lidere në ndërtim me një staf të kualifikuar menaxherial dhe ekzekutiv për mbikqyrje dhe realizim të punimeve në teren.

Si rezultat i rrijtes së vazhdueshme së kompanisë, Berisha Group hap konkurs për 25 vende të lira pune për pozitat

 1. 10 Murator
 2. 15 Latues

Përshkrimi i vendit të punës:

Kandidati duhet të ketë aftësi të mira analitike, të njohë planet e përgatitura nga arkitekti dhe të dijë t’i egzekutojë ato sipas planifikimit.

 • Minimumi 4 (katër) vite përvojë pune
 • Njohje e materialeve, metodave dhe mjeteve për kryerjen e punëve
 • Bashkëpunues në grup
 • Koordinim me përgjegjësin e punishtes

Lokacioni primar i punës:

Punishtet e Berisha Group në Prishtinë

Përfitimet:

 • Punë e garantuar me kontratë afatgjate
 • Trusti pensional i paguar nga kompania
 • Sigurim shëndetësor paguar nga kompania
 • Pushim i rregullt javor
 • Pushim i rregullt vjetor në bazë të ligjit
 • Ushqim cilësor
 • Mjete pune dhe pajisje siguruar nga kompania

Aplikimin për punë mund ta bëni përmes email adreses info@berishagroup.com ose në zyrën e kompanisë në Prishtinën e Re, kompleksi Park Residence.

Për informata shtesë mund të kontaktoni përmes telefonit në 044/610-700.

Konkursi do të jetë i hapur deri me 15 shkurt 2020

Expired

Share

Advertising
Advertising
Facebook