Log in
X

Company Name

Emerald Hotel

Phone Number

Company Place

Prishtinë

Ndihmës i Konferencave dhe Banketeve

Ndihmës i Konferencave dhe Banketeve

Information

Publish Date

04.02.2020

End Date

14.02.2020

Categories

Të tjera... | Hoteleri

Job Places

Prishtinë

Job Description

KONKURS

Për plotësimin e vendeve të punës:

Ndihmës i Konferencave dhe Banketeve

Pozitat e kërkuara më lartë kanë një rol të rëndësishëm në Emerald Hotel, duke marrë parasysh që jemi hotel me 5 yje dhe ofrojmë të gjitha shërbimet dhe përkujdesje të veçantë ndaj klientit.

Jemi një vend punë ku për çdo punëtorë ofrojmë kushte të mira dhe profesionale, duke i plotësuar te gjitha standardet internacionale, trajnime për gastronomi, duke shikuar anën pozitive gjithmonë, duke ju mundësuar ngritje të suksesshme të karrierës profesionale, dhe çdo gjë të zgjidhet me buzëqeshje.

Nga kandidatet kërkohet:

 • Përgatit sallat për ngjarjet e planifikuara
 • Zhvendos furnizimet dhe pajisjet nga depo në zonat e punës
 • Mirëmban pajisjet dhe veglat e restoranteve të pastra dhe të rregullta
 • Kryen pastrim të thellë të zonave të përbashkëta të vendpushimit
 • Të ketë paraqitje profesionale
 • Të ketë shkathtësi dhe njohuri në gjuhën angleze e cila është e domosdoshme
 • Mirëpritja e klientëve dhe të kuptuarit e nevojave të tyre, dhënia e përgjigjeve Klientëve.
 • Të ketë njohuri ne përdorimin e aparatit të kafes
 • Gatishmëri për punë me ndërrime
 • Të kenë eksperience ne gastronomi (hotele, restorante, kafiteri)
 • Përparësi kanë kandidatët të cilët përpos gjuhës angleze, njohin edhe ndonjë gjuhë tjetër botërore apo ballkanike

CV-të duhet të dërgohen në e-mail adresën: albulena.prebreza@emeraldhotel.info

Preferohet që bashkë me CV-në të dërgohet edhe një fotografi elektronike e portretit.

Nuk pranohen forma tjera të konkurrimit (përmes ardhjes personale apo komunikimit me telefon).

Vetëm kandidatët e përzgjedhur në rrethin e ngushtë do të kontaktohen.

Expired

Share

Advertising
Advertising
Facebook