Log in
X

Company Name

Sutherland

Phone Number

+383 49 955 470

Company Place

Prishtinë

Student për Akademinë Gjermane

Student për Akademinë Gjermane

Information

Publish Date

03.02.2020

End Date

05.04.2020

Categories

Arsim & Edukim

Job Places

Prishtinë

Job Description

Student për Akademinë Gjermane

Sutherland fton studentët entuziast për të qenë pjesë e ekipit tonë të mrekullueshëm që të vijojnë Akademinë Gjermane për të përmirësuar njohuritë gjuhësore. Nëse jeni duke kërkuar të ndërtoni një karrierë përmbushëse dhe jeni të sigurt që keni aftësi dhe përvojë për të na ndihmuar të kemi sukses, ne dëshirojmë të punojmë me ju!

Akdademia Gjermane financohet nga Sutherland dhe kandidatëve të suksesshëm ju ofrohet mundësi punësimi dhe zhvillim karriere në Sutherland.

Kualifikimet e kërkuara:

  • Shkollë e mesme/diploma fakulteti apo përvojë relevante
  • Niveli B1 i gjuhës Gjermane në të shkruar dhe në të folur
  • Komunikativ dhe i/e motivuar për t’i ofruar shërbime konsumatorëve

Përgjegjësite e studentit:

  • Të vijoj me rregull kursin
  • Të jetë aktiv gjatë orëve mësimore
  • Të jetë i gatshëm dhe entuziast të filloj punën në Sutherland pas përfundimit të Akademisë

Ju lutem të kontaktoni ekipin tone të Rekrutimit për të shfaqur interesimin tuaj për këtë mundësi të mahnitshme: kosovo.careers@sutherlandglobal.com , apo në: +383 49 955 470, ose aplikoni direkt ne linkun: http://sf.joinsutherland.com/tp/rj6_3x4p6-e_K

Afati i fundit për aplikim: 05.04.2020.

Share

Advertising
Advertising
Facebook