Log in
X

Company Name

Koral Dairy Sh.P.K

Phone Number

045 498 505

Company Place

Fushë Kosovë

Prodhim

Prodhim

Information

Publish Date

31.01.2020

End Date

14.02.2020

Categories

Të tjera...

Job Places

Fushë Kosovë

Job Description

Deshirojme te shpallim nje konkurs per 1 Pozite te lire ne Prodhim.

Detyrat dhe përgjegjësitë:

  • Punon ne linjën e prodhimit ose pozitën ku i caktohet në prodhim;
  • Të ketë kujdes të veçant gjatë procesit të prodhimit;
  • Asiston ose zëvëndëson koleget tjerë sipas nevojës;

Kualifikimet:

  • Të ketë te perfunduar se paku shkollimin e mesëm;
  • Të jetë në gjendje të punojë në grup;
  • Të jetë i motivuar dhe i kujdesshëm në detyrat që i caktohen;
  • Përparësi kan kandidatët që kanë eksperiencë pune në fushën e njejtë për të cilen aplikoni;

 Kandidatet te aplikojne permes emailit: sales@koraldairy.com ose te paraqiten ne zyrat tona.

Expired

Share

Advertising
Advertising
Facebook