Log in
X

Company Name

Four Points By Sheraton Prishtina

Phone Number

Company Place

Prishtinë

28 Vende të lira pune

28 Vende të lira pune

Information

Publish Date

30.01.2020

End Date

14.02.2020

Categories

Vozitës | Hoteleri | Menaxher | Inxhinier | Recepsionistë | Kontabilitet | Të tjera...

Job Places

Prishtinë

Job Description

Four Points By Sheraton Prishtina hap 28 vende të lira të punës

Data e shpalljes: 30 janar 2020
Vendndodhja: Prishtinë, Kosovë

Përgjegjësitë e detajuara të punës dhe kërkesat e punës mund t’i gjeni duke klikuar linqet më poshtë:

 1. Asistent Menaxher i Restaurantit 1
 2. Kuzhinier 3
 3. Ndihmës kuzhine 2
 4. Kamarier 5
 5. Mikpritës/e (Bellboy) 3
 6. Recepsionist/e 3
 7. Pastrues/e i/e Dhomave 4
 8. Mirëmbajtës i Uniformave 1
 9. Kujdestar i Zonës Publike të Hotelit 1
 10. Shofer 1
 11. Specialist i kontabilitetit 1
 12. Specialist i Blerjeve dhe Kontrollit të Kostos 1
 13. Inxhinier i Elektros 1
 14. Inxhinier Mekanik 1

 Dokumentet për aplikim:

 • CV (rekomandohet modeli CV Europass)

Si të aplikoni:

Kandidatët e interesuar janë të ftuar të paraqesin aplikimin e tyre elektronik në anglisht, në versionin PDF në elma.merlaku@access.com.tr  me temën e e-mailit: Emri dhe Mbiemri - Pozita

Afati i aplikimit: 14 shkurt 2020 deri në orën 15:00.

Ju lutemi vini re se vetëm kandidatët me listë të shkurtër do të kontaktohen dhe ftohen në fazën tjetër të rekrutimit.

Ju lutemi vini re se një kopje origjinale e dokumenteve të aplikacionit tuaj (dëshmi e përvojës në punë, diploma mund të kërkohen për fazat e mëtutjeshme të rekrutimit).

Expired

Share

Advertising
Advertising
Facebook