Log in
X

Company Name

TerraStone Kosova

Phone Number

Company Place

Obiliq

Punonjës në fabrikë për prodhim

Punonjës në fabrikë për prodhim

Information

Publish Date

24.01.2020

End Date

06.02.2020

Contact Person

Categories

Të tjera...

Job Places

Obiliq

Job Description

"TerraStone Kosova", kompani botërore në përpunimin dhe prodhimin e Mermerit, Granitit dhe Gurëve Natyral, shpall konkurs për vende pune: Punonjës në fabrikë për prodhim.

Kriteret

  • Përvojë pune në fusha të ngjajshme,
  • Aftësi të mira në punë grupore,
  • I gatshëm për trajnime të ndryshme,
  • Të ketë shkollën e mesme,
  • Paga ofrohet mbi mesataren e pagave në Kosovë,
  • Trajnime për stafin për punët në fabrikë,
  • Ambient i sigurtë pune me kushte bashkëkohore.

Dërgoni CV në info@terrastonekosova.com ose tel në: +383 44 651 656.

Adresa: Milloshevë, Obiliq.

Expired

Share

Advertising
Advertising
Facebook