Log in
X

Company Name

AURA ROBOCLEAN KOSOVA

Phone Number

045 645 223

Company Place

Prizren

Agjent/e Tregtar (25)

Agjent/e Tregtar (25)

Information

Publish Date

23.03.2020

End Date

23.04.2020

Categories

Shitje | Call Center

Job Places

Prizren

Job Description

Konkurs

Kompania Aura Roboclean me seli në Prizren, hap disa vende të lira pune.

Për pozitën Agjent/e Tregtar 25 vende të lira pune.
                   

Kushtet për aplikim janë:

 • Të jete komunikativ i/e sjellshme, përparsi kan ata të cilet posedojn veturë personale,
 • Pagesat bëhet në përputhje me standardet evropiane, pagë bazë plus pëqindje(%) në cdo shitje,
 • Po ashtu ofrojm trajnime profesjonale mbrenda vendit dhe jashtë vendit,
 • Eskuzjone të ndryshme në Kosovë, Ballkan dhe në Evrope,
 • Puna zhvillohet në territorin të cilit i perket agjent i/ja.

Detyrat:

 • Përvoja e punës në fushën e shitjeve dhe marketingut;
 • Të ketë aftësi të mira komunikuese dhe bashkëpunuese;
 • Aftësi shumë të mira kërkimore gjetje dhe njohje të tregut;
 • Kushtet e punës do të diskutohen gjatë intervistimit.

Kualifikimet:

 • Të kenë të kryer shkollën e mesme,
 • Të jenë të gatshëm për bashkëpunim,

Kandidati/ja për aplikim duhet të sjell me vete një dokument identifikues ose dërgoni CV e juaj së bashku me një fotografi në e-mail: vgashi206@gmail.com

Na kontaktoni nga ora 11:00 deri 16:00

Nr.Tel: 044/299-004 & 045/645-223 dhe 049/ 684 709

Share

Advertising
Advertising
Facebook