Log in
X

Company Name

HR PARTNERS

Phone Number

Company Place

Prishtinë

Angular Front-End Developer

Angular Front-End Developer

Information

Publish Date

01.02.2020

End Date

20.02.2020

Categories

Programer

Job Places

Prishtinë

Job Description

”HR Partners” kompani e specializuar për shërbime të rekrutimit për Burimet Njerëzore, është duke kërkuar për një kompani Zvicrrane, për zyren në Prishtine, rekrutimin e stafit për poziten:

Angular Front-End Developer

Job Description:

 • We are looking for an Angular Front-End Developer who is motivated to combine the art of design with the art of programming.
 • Responsibilities will include translation of the UI/UX design wire frames to actual code that will produce visual elements of the application. You will work with the UI/UX designer and bridge the gap between graphical design and technical implementation, taking an active role on both sides and defining how the application looks as well as how it works.

About the Job:

 • Participate in the design and development processes
 • Implement and architect web applications in HTML5, CSS, jQuery, Bootstrap and JavaScript in a Scrum team
 • Implement application using Angular 6+ Framework
 • Identify and communicate front-end best practices
 • Build efficient and reusable front-end systems and abstractions
 • Work with Product Management on the feasibility of upcoming changes
 • Develop new user-facing features
 • Build reusable code and libraries for future use
 • Ensure the technical feasibility of UI/UX designs
 • Optimize application for maximum speed and scalability
 • Assure that all user input is validated before submitting to back-end
 • Collaborate with other team members and stakeholders

Job Requirements:

 • Bachelor’s degree in computer science/computer engineering or related discipline
 • 2+ years of experience with Angular 4+
 • Experience with Responsive Web Design (RWD)
 • Experience with secure SDLC (System Development Life Cycle) and Agile methodologies
 • Experience with Clean Coding concepts
 • Experience with Git (Bitbucket), Jira
 • Proven experience developing large scale Angular applications
 • Expert level experience with CSS, HTML5, Bootstrap etc.
 • Proficient understanding of cross-browser compatibility issues and ways to work around them.
 • Skills for creating responsive websites
 • Passionate about learning and sharing newer technologies with the team
 • Interest in usability and design aesthetics
 • Knowledge of SEO Principles
 • Knowledge with Test Driven Development (TDD)

WORK ENVIRONMENT

 • Good Salary (based on agreement)
 • Nice working conditions

HR Partners (Pjese e Portal Pune) është kompani e specializuar e shërbimeve të rekrutimit për Burimet Njerëzore. Misioni ynë është të menaxhojë talentin për rritje të qëndrueshme, me qëllim të ndërtimit të marrëdhënieve të afërta me vlera të qëndrueshme. Ne synojmë të sigurojmë, mbajmë dhe radhisim talentin kundrejt qëllimeve strategjike të klientëve tanë, derisa mbështesim kandidatët individualë për të aktualizuar potencialin e tyre, për të menaxhuar aspiratat e tyre dhe arritur aspiratat e tyre të karrierës. Mbajtja dhe përkushtimi i klientëve është fokus i praktikës sonë.

Expired

Share

Advertising
Advertising
Facebook