Log in
X

Company Name

BiCredit sha

Phone Number

049 369 369

Company Place

Prishtinë

Analist Kreditor

Analist Kreditor

Information

Publish Date

22.01.2020

End Date

31.01.2020

Categories

Bankë

Job Places

Prishtinë

Job Description

IFJB BiCredit SHA Shpall konkurs për plotësimin e vendit të punës në degën e Prishtinës dhe Lipjanit:

 

Analist Kreditor - Dega Prishtinë

 PËRGJEGJËSITË:

 • Të identfikojë klientët potencial për kreditë përmes promovimit të ofertës kreditore,
 • Analiza e kërkesave kreditore, prezantimi i tyre në komitetin kreditor dhe vlerësimi i kolateralit,
 • Përgatitja e dokumentacionit të nevojshëm për dhënien e kredive, analizimi dhe pregaditja e pasqyrave financiare ,
 • Të menaxhojë në mënyrë cilësore kualitetin e portfolios për klientët,
 • Të ndërtojë relacione afatgjate dhe profesionale me klientë dhe të prezantojë Institucionin në treg, në përputhje me politikat dhe procedurat e tij,
 • Punë të tjera administrative të ndërlidhura me kredi-dhënien.

KUALIFIKIMET:

 • Diplomë universiteti në ekonomi ose administrim biznesi;
 • Preferohet eksperienc e punës në Institucionet Financiare;
 • Shkathtësi të shkëlqyeshme komunikuese;
 • Aftësi të mira analitike dhe organizative;
 • Të jetë dinamik, fleksibil, kreativ dhe i gatshëm për punë në ekip;
 • Njohuri të mira të punës me kompjuter;
 • Të posedoj patentë shofer për kategorinë B.

 

Afati i aplikimit është deri më datë 31.01.2020 ora 16:30.

Kandidatet e interesuar mund të aplikojnë duke dërguar CV në: info@bicredit-ks.com ju lutem shkruani poziten për të cilën jeni duke aplikuar.

Vetëm kandidatët të cilët hyjnë në rrethin e ngushtë do të ftohen për procedura të mëtutjeshme.

Expired

Share

Advertising
Advertising
Facebook