Log in
X

Company Name

U-call

Phone Number

045507788

Company Place

Prishtinë

Shitje e lehtë (telesales) (5)

Shitje e lehtë (telesales) (5)

Information

Publish Date

20.01.2020

End Date

03.02.2020

Categories

Shitje

Job Places

Prishtinë

Job Description

"U-call (kompani U-smile)", shpall konkurs për 5 vende të lira pune, kërkohen Call Agjent/e në gjuhën Frënge në projektin (Bashkëpunim me ”Proximus” liderin e telefonisë në BELGJIKË).

Produkti me një partner tepër serioz dhe korrekt.

Shitje e lehtë (telesales)

Kualifikimet:

 • Njohja e Gjuhës Frënge:
 • Aftësi të mira komunikuese:
 • Njohuri e punës më kompjuter:
 • Përpikmëri dhe korrektësi në punë:
 • Pervojë ne "telesales" e dëshiruar, por jo e domosdoshme.

Tjera: 

 • Kuste të mira pagese: Pagë + Provision dhe Bonuse.
 • Pagesë e rregullt.
 • Kontratë të rregullt pune, trusti, pushimi mjekësor dhe vjetor me pagesë e garantuar.
 • Shpenzimet e udhëtimit per personat qe jetojnë jashtë Prishtinës paguhen nga kompania.
 • Dërgoni CV personale ose emrin dhe numrin kontaktues në e-mail:
 • Kontakti përmes telefonit dhe email adresës për terminin e intervistimit

Prishtine:
Info: 0455/077-88
email: info.callcenter@u-smile.be

Expired

Share

Advertising
Advertising
Facebook