Log in
X

Company Name

APPK - Agjensioni i Përkrahjes së Punësimit Kosovë

Phone Number

038/554-155 dhe 038/554-166

Company Place

Prishtinë

Konsulent për realizimin e vlerësimit përfundimtar të zbatimit të projektit SWEI

Konsulent për realizimin e vlerësimit përfundimtar të zbatimit të projektit SWEI

Information

Publish Date

20.01.2020

End Date

31.01.2020

Categories

Të tjera...

Job Places

Prishtinë

Job Description

Expired

Share

Advertising
Advertising
Facebook