Log in
X

Company Name

FAIR MED

Phone Number

Company Place

Prishtinë

Agjent/e të shitjes (30)

Agjent/e të shitjes (30)

Information

Publish Date

18.01.2020

End Date

31.01.2020

Categories

Shitje

Job Places

Prishtinë

Job Description

Kompania Zvicrane FAIRMED kerkon 30 Agjent/e të shitjes!

Deshironi qe ëndrrat per një punë te mirë dhe stabile tu behen realitet, atëher aplikoni!

Kushtet te cilat duhet plotësuar për agjent te shitjes janë si ne vijim:

  • Te ketë Patent shofer te kategorise B,
  • Te kenë veturë personale,
  • Te jene Komunikative (njohuri ne shitje direkte),
  • Arsimimi i mesem (te pakten),
  • Çiftet kan perparesi (Mashkull-Femer),

Kompania ofron kushte shume te mira pune

  • Paga me standard Evropiane,
  • Udhtime te rregullta jasht vendit,
  • Seminare ne baza mujore,
  • Trajnime dy javore,
  • Certifikim pas trajnimeve.

Te gjithe te interesuarit/at te aplikojn permes kesaj email adrese swisshealth7@outlook.com

Per ndonje informate shtese mund te kontaktoni ne kete numer telefoni

045 611 512 prej ores 10:00 deri 15:00.

Expired

Share

Advertising
Advertising
Facebook