Log in
X

Company Name

ELTECO

Phone Number

Company Place

Prizren

Zëvendës Menaxher/e, Asistente Administrative, Shitës/e, Depoist

Zëvendës Menaxher/e, Asistente Administrative, Shitës/e, Depoist

Information

Publish Date

18.01.2020

End Date

01.02.2020

Categories

Menaxher | Administratë | Shitje | Të tjera...

Job Places

Prishtinë | Prizren

Job Description


Konkurs Pune Prizren - Prishtinë

  • Zëvendës Menaxher/e
  • Asistente Administrative  
  • Shitës/e
  • Depoist

Të interesuarit mund të aplikojnë përmes adresës elektronike hr@eltecoo.com duke dërguar CV-në, një fotografi dhe dokumentacionin tjetër posedues.

Tel: 049 366 366, Email: hr@eltecoo.com

Të gjitha dokumentet tuaja do të trajtohen me konfidencialitet të plotë nga ana jonë!

Expired

Share

Advertising
Advertising
Facebook