Log in
X

Company Name

KMG Kosova L.L.C

Phone Number

Company Place

Prishtinë

Menaxher i Pas Shitjes (After Sales) (1), Agjentë/e te shitjes (2), Asistent/e në kontabilitet (2), Asistent/e për marketing & shitje (2), Juriste (2), Mekanikë (4), Mirmbajtës i objektit (Shtëpiak) (1)

Menaxher i Pas Shitjes (After Sales) (1), Agjentë/e te shitjes (2), Asistent/e në kontabilitet (2), Asistent/e për marketing & shitje (2), Juriste (2), Mekanikë (4), Mirmbajtës i objektit (Shtëpiak) (1)

Information

Publish Date

15.01.2020

End Date

28.01.2020

Categories

Menaxher | Shitje | Kontabilitet | Marketing | Jurista | Autoservis | Të tjera...

Job Places

Prishtinë

Job Description

KMG Kosova L.L.C si përfaqësues ekskluziv për Republikën e Kosovës i MAN Truck & Bus nga Gjermania, #kërkon_të_punësojë_këta_persona:

  • Menaxher i Pas Shitjes (After Sales) (1),
  • Agjentë/e te shitjes (2),
  • Asistent/e në kontabilitet (2),
  • Asistent/e për marketing & shitje (2),
  • Juriste (2),
  • Mekanikë (4),
  • Mirmbajtës i objektit (Shtëpiak) (1).

Ne ju ofrojmë:
• Paga atraktive,
• Sistem me Bonuse,
• Orari nga e Hëna deri të Shtunën,
• Trajnim i cili paguhet,
• Kontratë pune që nga dita e parë, sipas Ligjit të Kosovës,
• Pako të shkëlqyera për mirëqenie sociale (sigurim shëndetësorë, kontributet personale dhe tatimore, kartela për zbritje).

Të gjithe të interesuarit të aplikojn duke dërguar CV-në përmes kësaj email adrese: kastriot.gerguri@kmg-ks.com

Qëllimi i kontratës është afatgjate, andaj vetëm personat që dëshirojnë të bëjnë karrierë në MAN Truck & Bus do të mirren parasysh!

Ju pret një punë për gjithë jetën!!!

Expired

Share

Advertising
Advertising
Facebook