Log in
X

Company Name

AIR – O – SWISS

Phone Number

Company Place

Prishtinë

Agjentë/e të shitjes (30)

Agjentë/e të shitjes (30)

Information

Publish Date

11.01.2020

End Date

25.01.2020

Categories

Shitje

Job Places

Mitrovicë | Skenderaj | Vushtrri

Job Description

AIR – O – SWISS shpall konkurs per 30 agjent te shitjes

Kompania Zvicrane AIR–O–SWISS kerkon 30 Agjentë/e te shitjes!

Rajoni Mitrovice, Vushtrri, Skenderaj

Deshironi qe ëndrrat per një punë te mirë dhe stabile tu behen realitet, atëher aplikoni!

Kushtet te cilat duhet plotësuar për agjent te shitjes janë si ne vijim:

- Te ketë Patent shofer te kategoris B

- Te kenë veturë personale

- Te jene Komunikative (njohuri ne shitje direkte)

- Arsimimi i mesem (te pakten)

- Çiftet kan perparesi ( Mashkull Femer)

Kompania ofron kushte shume te mira pune

Paga me standarde Evropiane

Udhtime te rregullta Jasht vendit

Seminare ne baza mujore

Trajnime dy javore

Certifikim pas trajnimeve

Te gjithe te interesuarit te aplikojn permes kesaj email adrese: trimhazirii@icloud.com

Per ndonje informate shtese mund te kontaktoni ne kete numer telefoni: 049682543 prej ores 10:00 deri 15:00

Share

Advertising
Advertising
Facebook