Log in
X

Company Name

FAMA TRADE

Phone Number

044/834-182; 044/777-448

Company Place

Ferizaj

Agjentë i shitjes për rajonin e Prishtinës, Agjentë i shitjes për rajonin e Ferizajit

Agjentë i shitjes për rajonin e Prishtinës, Agjentë i shitjes për rajonin e Ferizajit

Information

Publish Date

10.01.2020

End Date

25.01.2020

Categories

Shitje

Job Places

Ferizaj | Prishtinë

Job Description

FAMA TRADE është kompani me mbi 20 vite eksperiencë në distribuimin e disa brendeve me renome botërore. Për arsye të zgjerimit të aktivitetit të saj, shpall konkurs për pozitën:

 1. Një (1) Agjentë i shitjes për rajonin e Prishtinës (vendbanimi komuna Prishtinë)
 2. Një (1) Agjentë i shitjes për rajonin e Ferizajit (vendbanimi komuna Ferizaj)

Kualifikimet/përvoja e punës:.

 • Së paku një vit eksperiencë në shitje
 • Të ketë patentë shoferin kat. B
 • Organizim i mirë i punës
 • Te jetë ambicioz dhe të punojë në ambient dinamik
 • Aftësi shumë të mira komunikuese
 • Njohuri në teknikat e shitjes
 • Të ketë se paku të kryer shkollën e mesme

Përshkrimi i punës dhe përgjegjësitë:

 • Prezantimi dhe shitja e produkteve të kompanisë.
 • Marrja e porosisë së mallit tek blerësi sipas planit të përcaktuar të vizitave
 • Komunikim në mënyrë profesionale me klientët
 • Të raportojë të dhënat ditore/ javore/ mujore sipas planit të kompanisë.
 • Te ketë aftësi shumë të mira për të punuar në grup
 • Mirëmbajtjen e veturës së punës si dhe mjeteve të punës.

Benefitet:

 • Pagë konkuruese
 • Kontratë pune e rregullt dhe afatgjatë
 • Mundësi për rritje personale dhe profesionale
 • Benefite në bazë të performances

Si të aplikoni:
Për të aplikuar dërgoni CV tuajën me subjekt “Agjent/e i shitjes” në e-mail adresën: famatrade3@gmail.com. Aplikacionet e pakompletuara nuk do të miren parasysh. Konkursi do të jetë i hapur deri me datën 25.01.2020  

Të gjithë aplikantët dhe punonjësit e kualifikuar do të miren në konsideratë për punësim. Të gjitha aplikacionet do të mbahen në konfidencë të plotë.

Expired

Share

Advertising
Advertising
Facebook