Log in
X

Company Name

GEMIX sh.p.k

Phone Number

Company Place

Prishtinë

Menaxher të Shitjes

Menaxher të Shitjes

Information

Publish Date

09.01.2020

End Date

23.01.2020

Categories

Menaxher | Shitje

Job Places

Prishtinë

Job Description

Konkurs për Menaxher të Shitjes

Kompania GEMIX sh.p.k, si prodhues i bojrave, llaqeve, dhe materialesh ndërtimore, shpall lajmërim për punonjës të përkushtuar dhe dinamik në pozitën e menaxherit të shitjes!

Përgjegjësitë përfshijnë:
*Përgatitjen e raporteve javore dhe mujore mbi punën e kryer,
*Ndërtimin e lidhjeve afatgjate dhe përkujdesje ndaj klientit, dhe
*Mbajtjen e të dhënave të klientëve, si dhe gjetjen e pikave të reja të shitjes.

Kriteret e Kualifikimit janë:
*Patentë Shoferi,
*Diploma e Shkollës së Mesme (edukimi i mëtejshëm konsiderohet si përparësi),
*Aftësi të shkëlqyeshme në prezantim dhe komunikim efektiv me klientë,
*Të ketë sens biznesi dhe eksperiencë të mëparshme në këtë industri konsiderohet si perparesi,
*Të ketë vullnet për zhvillim nëpërmes seminareve dhe konferencave, dhe
*Përgjegjësia në punë.

Benefitet nga Gemix jane: paga fikse plus bonusi ne performance, sigurimi shendetsore, ushqimi, makina, telefoni, etj.

Procesi i Aplikimit dhe Kontakti:

Për të aplikuar për këtë mundësi, ju lutemi dërgoni CV me foto dhe dokumentat tuaja plotësuese në adresën: hr@gemix.com

Ju do të kontaktoheni nga burimet njerëzore vetëm nëse CV dhe dokumetat tuaja plotësuese do të klasifikohen/seleksionohen nga skuadra jonë e vlerësimit. Tek ne CV-ja juaj është e sigurt dhe do të trajtohet në konfidencialitet të plotë.

Per informata shtese 049/300-040.

Share

Advertising
Advertising
Facebook