Log in
X

Company Name

Xheki Trans

Phone Number

044116240

Company Place

Kaçanik

Shofer te automjeteve të transportit me kategorinë CE (4)

Shofer te automjeteve të transportit me kategorinë CE (4)

Information

Publish Date

09.01.2020

End Date

22.01.2020

Categories

Vozitës

Job Places

Kaçanik

Job Description

Kompania "Xheki Trans" ka nevojë për të rritur kapacitetin e personelit për pozitën:

Shofer te automjeteve të transportit me kategorinë CE (4 Pozita).

Relacionet e punës janë: Kosovë, Shqipëri, dhe Maqedoni.

Andaj nesë jeni të interesuar për tu bërë pjesë e kompanisë sonë, na kontaktoni në këtë numër: 044116240.

 

Share

Advertising
Advertising
Facebook