Log in
X

Company Name

Union Sh.p.k

Phone Number

Company Place

Prishtinë

Prezentues/e Mjekësor/e

Prezentues/e Mjekësor/e

Information

Publish Date

09.01.2020

End Date

31.01.2020

Categories

Mjekësi | Shitje

Job Places

Prishtinë

Job Description

1 Pozitë - Prezentues/e Mjekësor/e

Përgjegjësia: Prezentimn e Produkteve
Edukimi: Bachelor
Përvoja: 6 muaj pune
Trajnimi:

Detyrat:

 • Të promovojë produktet e kompanisë në zonën përkatëse;
 • Të zhvillojë dhe mbajë marrdhënie të ngushta me personelin mjekësor;
 • Të sigurojë një mbulim total të zonës për të cilën është përgjegjës;
 • Të raportojë në mënyrë periodike mbi ecurinë e produkteve.

Shkathtësitë tjera:

 • Diplomë Universitare në degën e Mjekësisë dhe Farmacisë
 • Eksperienca të mëparshme në këtë fushë dhe referencat përbëjnë avantazh
 • Njohuri në fushën e marketingut farmaceutik
 • Aftësi të shkelqyera komunikuese dhe bindëse
 • Aftësi shumë të mira për të punuar në grup
 • Njohuri shumë të mira të gjuhës angleze përbëjnë përparsi
 • Njohuri kompjuterike
 • Patent shofer për kategorinë B

Kandidatët e interesuar të cilët i plotësojnë kushtet e cekura më lartë mund të konkurojnë duke dërguar CV-të e tyre përmes e-mail adresës elektronike në: hr@union-ks.com  Konkursi është i hapur nga data 09 Janar 2020 deri më 31 Janar2020.

Expired

Share

Advertising
Advertising
Facebook