Log in
X

Company Name

Tava Group

Phone Number

044/366-148

Company Place

Prishtinë

Komercialist/Ambulantiv

Komercialist/Ambulantiv

Information

Publish Date

09.01.2020

End Date

23.01.2020

Categories

Shitje

Job Places

Prishtinë

Job Description

Tava Group, me seli në Prishtinë, shpall konkurs për:

Komercialist/Ambulantiv

Detyrat:

  • Shitja e enëve nga dheu (tava) dhe qese të mbeturinave,
  • Angazhimi me punë është në tërë territorin e Kosovës.

Kërkohet:

  • Të jeni entuziast për punë,
  • Pervojë pune dhe njohuri për shitje në teren,
  • Patent Shoferi, kategoria B.

Ofrojmë:
Kushte të mira të punës, si dhe kontratë afatgjatë pune.

Të interesuarit të dergojnë CV-në në email: tavagroupshpk@gmail.com

Share

Advertising
Advertising
Facebook