Log in
X

Company Name

Union Sh.p.k.

Phone Number

Company Place

Prishtinë

Planifikues (Supply chain) (2)

Planifikues (Supply chain) (2)

Information

Publish Date

08.01.2020

End Date

31.01.2020

Categories

Të tjera...

Job Places

Prishtinë

Job Description

2 Pozita - Planifikues (Supply chain)

Përgjegjësia: Analizimi dhe planifikimi i furnizimit
Edukimi: Bachelor
Përvoja: 6 muaj pune ne menaxhment
Trajnimi:

Detyrat:

 • Analiza e shitjeve
 • Kontaktimi me furnitorët
 • Përcjellja e trendeve të shitjes
 • Projektimi i furnizimit vjetor konform rezulatetve analitike të shitjes dhe blerjes.
 • Planifikimi dhe orgnizimi i furnizmit tremujor
 • Kontaktimi i kompanive furnizuese për mbarëvajtjen e furnizimit
 • Koordinimi i furnizuesve dhe transportuese me qëllim të arritjes se mallit ne kohe
 • Raportimi i të dhënave dhe rezulatetve të analizës te Menaxhmenti

Shkathtësitë tjera:

 • Njohja e punës me kompjuter
 • Njohja e programeve të Office
 • Aftësi për punë nën presion të kohës
 • Aftësi komunikuese
 • Gjuha Angleze ( e obligueshme)

Kandidatët e interesuar të cilët i plotësojnë kushtet e cekura më lartë mund të konkurojnë duke dërguar CV-të e tyre përmes e-mail adresës elektronike në: hr@union-ks.com  Konkursi është i hapur nga data 08 Janar 2020 deri më 31 Janar2020.

Share

Advertising
Advertising
Facebook