Log in
X

Company Name

Union Sh.p.k.

Phone Number

Company Place

Prishtinë

Asistent/e Administrative

Asistent/e Administrative

Information

Publish Date

08.01.2020

End Date

31.01.2020

Categories

Administratë

Job Places

Prishtinë

Job Description

1 Pozit – Asistent/e Administrative

Përgjegjësia: Sigurimi i gjithëmbarshëm i shërbimeve administrative dhe sekretariale për Drejtorin e Kompanisë

Edukimi: Diplomë të shkollës së mesme, preferohet fakulteti Administrates Publike

Përvoja: Përvojë pune në administrate së paku 6 muaj;

Trajnimi:

Detyrat:

 • Përgjegjëse për kryerjen e detyrave të ndryshme administrativeKontaktimi me furnitorët
 • Përgjegjëse për komunikime ektronike dhe informim për gjithë;
 • Pranon telefonatat dhe drejton ato në mënyrë efikase
 • Koordinon agjendën e takimeve të Drejtorit Eksekutiv;
 • Koordinon takimet në mes punonjësve në korporatë me palët e treta;
 • Aranzhon itinerarin e udhëtimeve dhe rezervimet e Menaxhmentit;
 • Shërben si urë lidhëse në mes personelit administrative dhe atij jo-administrativ;
 • Sipas kërkesës së Mbikëqyrësit kryen edhe punë të tjera që ndërlidhen me vendin e punës.

Shkathtësitë tjera:

 • Diplomë të shkollës së mesme, preferohet fakulteti Administrim Biznesi;
 • Përvojë pune në administrate së paku 6 muaj;
 • Të posedojë aftësi të mira ndërpersonale;
 • Aftësi të shkëlqyeshme organizimi dhe komunikimi;
 • Aftësi për menaxhimin e punës nën presion;
 • Të ketë aftësi të mira kompjuterike në gjithë aplikacionet e MC Office,
 • Njohje të shkëlqyeshme të gjuhës angleze Gjuha Turke e Preferuar

Kandidatët e interesuar të cilët i plotësojnë kushtet e cekura më lartë mund të konkurojnë duke dërguar CV-të e tyre përmes e-mail adresës elektronike në: hr@union-ks.com  Konkursi është i hapur nga data 08 Janar 2020 deri më 31 Janar2020.

Share

Advertising
Advertising
Facebook