Log in
X

Company Name

Studio Moderna

Phone Number

03824464491

Company Place

Prishtinë

Asistent për Wholessal & Loyalty

Asistent për Wholessal & Loyalty

Information

Publish Date

13.01.2020

End Date

25.01.2020

Categories

Shitje

Job Places

Prishtinë

Job Description

Si të Aplikoni?
Dërgo CV-në dhe le tër motivimi në email adresën:
muse.musa@studio-moderna.com

Visitoni ueb-faqen tonë www.studio-moderna.com 

Share

Advertising
Advertising
Facebook