Log in
X

Company Name

HIB PETROL SH.P.K

Phone Number

049/949-300, 038/777-777

Company Place

Prishtinë

Shitës/e në market-Pejë

Shitës/e në market-Pejë

Information

Publish Date

08.01.2020

End Date

22.01.2020

Categories

Shitje

Job Places

Pejë

Job Description

Korporata HIB Petrol SH.P.K shpall konkurs për:

Shitës/e në market-Pejë

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Përkujdeset për tërë marketin, menaxhon raftet (vendosja dhe largimi i artikujve) dhe depon sipas standardeve të kompanisë dhe informon mbikëqyrësin për çdo parregullsi
 • Përkujdeset për kualitetin e artikujve, përkatësisht afatet e skadencës
 • Përgjegjëse për sasinë dhe freskinë e artikujve që jeni përcaktuar të kujdeseni
 • Përgjegjëse për mirëmbajtjen e higjienës në sektorin që përkujdeset dhe ndihmon kolegët
 • Informimi i vazhdueshëm tek menaxheri rreth afateve të artikujve dhe sasisë së tyre
 • Shërben dhe ndihmon konsumatorët për të përmbushur nevojat e tyre
 • Informon konsumatorët për risitë në market, ndihmon në paketimin e artikujve
 • Informohet nga konsumatorët për kërkesat/ ankesat e tyre dhe raporton tek menaxheri
 • Kujdeset që çmimet në rafte të përputhen me çmimet te arka për produktet përkatëse
 • Të prezantoj kuponin fiskal si dhe të bëj pagesat;
 • Performon edhe në detyra tjera të kërkuara nga Mbikëqyrësi Direkt.

Kushtet:

 • Të ketë përfunduar së paku shkollimin e mesëm.
 • Të këtë përvoj pune në shitje
 • Të jetë bashkëpunues/e dhe kolegial/e
 • Të jëtë ambicioz/e për punë
 • Mos të ketë pengesa ligjore për punë

Të gjithë kandidatët e interesuar për këtë pozitë mund të aplikojnë duke dërguar aplikacionin dhe CV :

Online: përmes web faqës: http://hibpetrol.com/mundesi-punesimi/  ose duke dërguar aplikacionin në pikën më të afërt të HIB Petrol-it.

Share

Advertising
Advertising
Facebook