Log in
X

Company Name

Unicare Shpk

Phone Number

Company Place

Prishtinë

Reprezentues për marketing & shitje (2)

Reprezentues për marketing & shitje (2)

Information

Publish Date

07.01.2020

End Date

21.01.2020

Categories

Shitje | Marketing

Job Places

Prishtinë

Job Description

Unicare Shpk, kompani për furnizim me paisje mjekesore, përfaqsues zyrtar për territorin e Kosovës për Philips Healthcare, Abbott Vascular, Abbott Diagnostics me seli në Prishtine

Kërkon kandidatë të interesuar që të aplikojnë për pozitat si më poshtë:

 1. Dy pozita - Reprezentues për marketing & shitje

Përgjegjësitë:

 • Vizita të rregullta tek mjekët dhe profesionistët tjerë shëndetësor me qëllim të prezantimit të aparaturave biomjekësore (Ultrazë; CT; MRI; X-Ray; monitor; aparatura tjera)
 • Përgaditja e materialeve të marketingut dhe postimi i tyre në rrjetet sociale;
 • Asistimi në përgaditjen e dokumentacionit dhe dosjeve të projekteve të ndryshme furnizuese;
 • Pjesëmarrje aktive në bisedat ‘’on-call’’ me kompanitë partnere sipas udhëzimeve të eprorit të lartë;
 • Gatishmëri për pjesëmarrja në trajnime jasht vendit me qëllim të aplikimit të avancuar të aparaturave të ndryshme, të financuara nga kompania;
 • Komunikimi dhe raportimi në formë të shkruar sipas kërkesave të kompanisë.
 • Puna në teren në gjithë teritorin e Kosovës;

Kualifikimet:

 • Minimumi i kualifikimit – Fakulteti i Mjekësisë/Farmacisë/Informatikës
 • Shkollë apo certifikim nga fusha e Marketing-ut në Ekonomi është e dëshirueshme
 • Njohuri të mire të Gjuhës Angleze – në të shkruar, kuptuar dhe të folur
 • Njohuri të mirë të punës me kompjuter (exel, word, power point) dhe analiza marketingu;
 • Të posedoj leje për vozitje dhe të ketë përvojë në vozitje.

Koha e fundit për aplikim është 14 ditë nga data e publikimit. Aplikimet duhet të bëhen duke dërguar CV dhe një letër motivuese (1/2 faqes A4) në email adresën info@unicare-ks.com dhe unicare.ks@gmail.com.

Kanditatët e përzgjedhur do të thirren për intervistë

Expired

Share

Advertising
Advertising
Facebook