Log in
X

Company Name

Energetic

Phone Number

Company Place

Prishtinë

Njohes te Gjuhes Flamane apo Holandeze, Njohes te Gjuhes Frenge

Njohes te Gjuhes Flamane apo Holandeze, Njohes te Gjuhes Frenge

Information

Publish Date

07.01.2020

End Date

21.01.2020

Categories

Call Center

Job Places

Prishtinë

Job Description

“Energetic” shpall konkurs per vende te lira pune.

  • Njohes te Gjuhes Flamane apo Holandeze
  • Njohes te Gjuhes Frenge

Kompania Energetic ka filluar operimin ne Kosove dhe kerkon entuziaste qe kane njohuri ne gjuhen Flamane apo Holandeze dhe Frenge. Kompani kjo me seli ne Europe, ofron kushte per te gjithe te interesuarit qe synojne te zhvillojne ambiciet e tyre.

Kerkesat e kompanise:

  • Te kete njohuri te mira te njeres nga gjuhet e lartepermendura
  • Aftesi te mira komunikuese me klientet
  • Informon klientet per kompanine
  • Menaxhon dhe raporton tek personi pergjegjes
  • Aftesi te menaxhoje kohen
  • Eksperienca e meparshme ne fushe te ngjajshme eshte perparesi

Dergoni CV tuaj tek energetickosova@gmail.com dhe ne do ju kontaktojme sa me pare te jete e mundur.

Expired

Share

Advertising
Advertising
Facebook