Log in
X

Company Name

A DISTRIBUTION Sh.p.k

Phone Number

Company Place

Prishtinë

PËRFAQËSUES MJEKSORË (2)

PËRFAQËSUES MJEKSORË (2)

Information

Publish Date

06.01.2020

End Date

19.01.2020

Categories

Mjekësi

Job Places

Deçan | Gjakovë | Klinë | Pejë | Prishtinë

Job Description

A Distribution shpk me seli ne Prishtine shpall konkurs per 2 vende te lira pune,
 
POZITA - PËRFAQËSUES MJEKSORË 
 
Kompania A Distribution SHPK, eshte perfaqsuese e disa produkteve shendetsore (suplimenteve) per Kosove dhe Shqiperi.
 
Ju njoftojme se vendet ne të cilat do te behet marketingu jane:
Prishtine me rrethine, dhe Rrafshi i Dukagjinit
 
Kandidati duhet te plotsoj keto kushte:
1.Pervoje pune ( minimum 2vite)
2.Te posedoj patent shofer (kategoria B)
3.Te jete komunikativ dhe te jetë i afte te mbaj kontakte te vazhdueshme me personel mjeksor.
 
Cv-të mund ti dergoni ne email: adistributionn@gmail.com
 
Stafi yne do te beje perzgjedhjen e kandidateve.

Suksese!
 
ME RESPEKT A DISTRIBUTION SHPK - PRISHTINE!

Expired

Share

Advertising
Advertising
Facebook