Log in
X

Company Name

Qeramika “Agimi Company”

Phone Number

044 238 441

Company Place

Prishtinë

Depoist

Depoist

Information

Publish Date

11.01.2020

End Date

20.01.2020

Categories

Magazinier

Job Places

Prishtinë

Job Description

KONKURS PUNE

Pozita: Depoist

Kualifikimi:

  • Të ketë eksperiencë pune në depo-minimum 2(dy) vite,
  • Të ketë të mbaruar së paku Shkollën e mesme,
  • Të ketë aftësi të shkëlqyeshme komunikimi me punonjësit dhe klientët,
  • Të ketë aftësi për të punuar nën presion dhe me orar fleksibil,

Mënyra e Aplikimit

Kandidatët e interesuar mund t'i dërgojnë CV së bashku me dëshmit e shkollimit dhe përvojës së punës përmes e-mail adresës:  info@agimicompany.com, ose ne zyret ne Shkabaj.

Konkursi është i hapur 10 ditë nga dita e publikimit.

Vetëm kandidatët e sukseshëm do të kontaktohen.

Share

Advertising
Advertising
Facebook