Log in
X

Company Name

Kadiu Group

Phone Number

Company Place

Fushë Kosovë

Arkatare - Ferizaj

Arkatare - Ferizaj

Information

Publish Date

19.12.2019

End Date

27.12.2019

Categories

Arkatar

Job Places

Ferizaj

Job Description

Kadiu Group, një kompani lider në tregtinë me auto pjesë dhe pajisjet e autoserviseve në Kosovë dhe Shqiperi, me nje eksperience mbi 25 vjeçare dhe me nje rrjet dyqanesh ne qytetet kryesore ne Shqiperi dhe Kosove, shpall konkurs per poziten Arkatare per Ferizaj.

Kriteret:

  • Te jete e moshes 23-35 vjec.
  • Te kete arsim te larte ne Degen Ekomonik (preferohet Finance).
  • Preferohet te kete nje eksperience si arkatare
  • Te kete aftesi shume te mira komunikuese
  • Te njohe programet baze ne perdorimin e kompjuterit
  • Te banoje ne rajonin e Ferizajit

Përfitimet tuaja

  • Trajnim intensiv dhe profesional
  • Vend pune modern dhe të sigurte
  • Zhvillim dhe rritje profesionale të karrierës tuaj

Te interesuarit mund te dergojne CV’te e tyre ne adresen: hr@kadiu.al

Expired

Share

Advertising
Advertising
Facebook