Log in
X

Company Name

NEW YORKER

Phone Number

Company Place

Rajonale

DREJTUES / DREJTUESE FILIALI (M/F) / FILIALLEITUNG (M/W)

DREJTUES / DREJTUESE FILIALI (M/F) / FILIALLEITUNG (M/W)

Information

Publish Date

13.12.2019

End Date

27.12.2019

Categories

Menaxher

Job Places

Prizren

Job Description

Si një kompani e suksesshme e modës për të rinj, NEW YORKER është e përfaqësuar në mbarë botën me 1100 filiale në 44 shtete dhe po rritet vazhdimisht. Me një ekip prej rreth 18000 punonjësish, ne punojmë me ritmin e kohës dhe vlerësojmë një marrëdhënie miqësore. Përmes pasionit tonë për modën, spontanitetit dhe shpejtësisë sonë, ne kemi qenë një pjesë solide e modës për mbi 40 vjet. Bëhuni pjesë e stafit tonë!

Për të forcuar më tej ekipin tonë, ne po kërkojmë për hapjen e re në Prizren:

DREJTUES / DREJTUESE FILIALI (M/F)

PROFILI YT:

 • Formim profesional në fushën e biznesit ose studime të kryera në administrim biznesi
 • Përvojë drejtimi me përgjegjësinë e shitjes
 • Përvojë relevante në tregtinë me shumicë të tekstileve
 • Drejtues i përkushtuar dhe i orientuar drejt suksesit
 • Mënyra e të menduarit si sipërmarrës
 • Talent për t`u orientuar ndaj klientevë dhe shërbimeve, si dhe planifikimi dhe organizimi.
 • Planifikimi dhe organizimi i talenteve
 • Forcë komunikimi dhe fleksibilitet
 • Aftësi motivuese dhe euntuziasmuese
 • Prirje për modën dhe identifikimi me NEW YORKER

PUNA JOTE:

 • Drejtimi i filialit sipas udhëzimeve qendrore
 • Përgjegjësi për shitjet dhe rezultatet e inventarin
 • Sigurimi i procesit operacional të biznesit
 • Trajtimi i indikatorëve/shifrave të biznesit
 • Drejtimi dhe motivimi i stafit
 • Kryerja e trajnimeve për punonjësit
 • Hartimi i planeve të punës për personelin
 • Rekrutimi i punonjësve me kohë të pjesëshme
 • Detyra administrative dhe BackOffice
 • Njohja e gjuhës gjermane përbën avantazh

OFERTA JONË:

NEW YORKER ju ofron një mjedis pune tërheqës me sfida emocionuese dhe mjaft hapësirë për idetë tuaja. Përveç ofertave dhe përfitimeve interesante të punonjësve, juve ju pret një staf i hapur dhe dinamik me hierarki të sheshtë dhe rrugë të shkurtra vendosjeje. A e kemi zgjuar interesin tuaj? Atëherë presim me kënaqësi aplikimin tënd online duke dhënë datën më të parë të mundshme të fillimit të punës si dhe idenë tënde mbi pagën.

Person kontakti: asalkanovic@newyorker.de
                        bivanovic@newyorker.de

 

Als erfolgreiches Young Fashion Unternehmen ist NEW YORKER weltweit mit 1.100 Filialen in 44 Ländern vertreten und kontinuierlich auf

Wachstumskurs. Mit einem Team von rund 18.000 Mitarbeitern arbeiten wir am Puls der Zeit und legen Wert auf ein freundschaftliches Miteinander.

Durch unsere Leidenschaft für Mode, unsere Spontanität und Schnelligkeit haben wir es geschafft, seit über 40 Jahren ein fester

Bestandteil der Modewelt zu sein. Werde Teil unseres Teams!

Zur weiteren Verstärkung unseres Teams suchen wir für unsere Neueröffnung in Prizren eine:

FILIALLEITUNG (M/W)

DEIN JOB:

 • Leitung der Filiale nach zentralseitigen Vorgaben
 • Verantwortung für Umsatz und Inventurergebnisse
 • Sicherung des operativen Geschäftsablaufes
 • Umgang mit betriebswirtschaftlichen Kennzahlen
 • Führung und Motivation des Teams
 • Durchführung von Mitarbeiterschulungen
 • Erstellung von Personaleinsatzplänen
 • Rekrutierung der geringfügig beschäftigten Mitarbeiter
 • Administrative Aufgaben und BackOffice

DEIN PROFIL:

 • Abgeschlossene kaufmännische Ausbildung und/oder ein betriebswirtschaftliches Studium
 • Führungserfahrung mit Umsatzverantwortung
 • Einschlägige Berufserfahrung im Textileinzelhandel
 • Engagierte und erfolgsorientierte Führungspersönlichkeit
 • Unternehmerische Denkweise
 • Kunden- und Serviceorientierung
 • Planungs- und Organisationstalent
 • Kommunikationsstärke und Flexibilität
 • Motivations- und Begeisterungsfähigkeit
 • Modeaffinität und Identifikation mit NEW YORKER
 • Deutsche Sprache von Vorteil

UNSER ANGEBOT:

NEW YORKER bietet dir ein attraktives Arbeitsumfeld mit spannenden Herausforderungen sowie viel Spielraum für eigene Ideen. Neben

interessanten Mitarbeiterangeboten und Sozialleistungen erwartet dich ein offenes und dynamisches Team mit flachen Hierarchien und

kurzen Abstimmungswegen. Haben wir dein Interesse geweckt? Dann freuen wir uns auf eine Online-Bewerbung unter Angabe deines

frühestmöglichen Eintrittstermins und deiner Gehaltsvorstellung.

Ansprechpartner: asalkanovic@newyorker.de
                          bivanovic@newyorker.de

Expired

Share

Advertising
Advertising
Facebook