Log in
X

Company Name

Portal Pune Sh.p.k

Phone Number

Company Place

Prishtinë

Agjent/e të shitjeve (50)

Agjent/e të shitjeve (50)

Information

Publish Date

13.12.2019

End Date

20.12.2019

Categories

Shitje

Job Places

Prishtinë

Job Description

K O N K U R S

Kerkojme 50 agjent/e te shitjeve

Pagesa me perqindje

Agjentet kerkohen per shperndarje dhe shitje te dhuratave te vitit te ri.

Te inetresuarit/at te lajmerohen ne

049 226 922 apo ne 049 43 43 83

nga ora 9:00 deri me 20:00.

Ky konkurs apo kjo shpallje skadon me 20.12.2019

Expired

Share

Advertising
Advertising
Facebook