Log in
X

Company Name

LeoMed sh.p.k

Phone Number

Company Place

Prishtinë

IT - Inxhinier për servisim dhe mirëmbajtje të paisjeve mjekësore

IT - Inxhinier për servisim dhe mirëmbajtje të paisjeve mjekësore

Information

Publish Date

11.12.2019

End Date

25.12.2019

Categories

Inxhinier

Job Places

Prishtinë

Job Description

Konkurs

LeoMed sh.p.k shpall konkurs për pozitën e hapur si më poshtë:

IT - Inxhinier për servisim dhe mirëmbajtje të paisjeve mjekësore  – një pozitë


Detyrat dhe përgjegjësitë:
• Inxhinier për servisim dhe mirëmbajtje:
• Realizimi i planit të punës,
• Servisimi dhe mirëmbajtja e pajisjeve mjekësore,
• Asistenca në shitje dhe aplikim të pajisjeve.

Kriteret bazike
• Bachelor në Shkenca Kompjuterike, si Inxhinieri Kompjuterike, Elektronike apo të ngjashme me to (do merren në konsideratë edhe absolventët),
• Të ketë aftësi të mira komunikimi, përpikëri, motivim dhe përgjegjësi të lartë në punë,
• Te ketë aftësi organizative, vetiniciativë dhe kreativitet,
• Nivel i lartë i gjuhës angleze,
• Te ketë patent shofer.

Të interesuarit mund të dërgojnë CV në: service@leomed.org

Vërejtje: Vetëm kandidatët të cilët i plotësojnë kushtet dhe janë të përzgjedhur do të ftohen për intervistë!

Expired

Share

Advertising
Advertising
Facebook