Log in
X

Company Name

Perfect Clean

Phone Number

049 577 774

Company Place

Prishtinë

Punëtor/e për pastrim (8) (m/f)

Punëtor/e për pastrim (8) (m/f)

Information

Publish Date

19.12.2019

End Date

31.12.2019

Categories

Pastrues

Job Places

Prishtinë

Job Description

Kompania Perfect Clean ofron pune per:

Punëtore (femra) për pastrim (6 Pozita),
Punëtor (meshkuj) për pastrim (2 Pozita).

Kushtet:

  • Pervojë pune në pastrim
  • Njohuri rreth punës dhe të jet korrekte ne punë
  • Të jet e gatshme të punoj ne grup etj.
  • Orari dhe pagesa me marrveshje.
  • Paga 300 euro, plus buka hiqet nga Komoania
  • Meshkuj duhet te kene Patentshofer kategoria B.

Te interesuarit të kontaktojn në numrin telefonit 049 577 774, ose ne zyret tona ne Adresen: Lagjja Kalabria ne Prishtine.

Expired

Share

Advertising
Advertising
Facebook