Log in
X

Company Name

Mantro

Phone Number

+383 49 726 282

Company Place

Prishtinë

Enëlarës/e

Enëlarës/e

Information

Publish Date

10.12.2019

End Date

24.12.2019

Categories

Hoteleri

Job Places

Prishtinë

Job Description

M A N T R O 
Shpall Konkurs per: Enëlarës/e

Detyrat:

  • Te ndihmoj ne punet e kuzhines.
  • Ndërmerrë detyra të tjera që mund të përcaktohen herë pas here nga Krye-Kuzhinjeri apo Kuzhinjeri.
  • Kryen- larjen dhe pastrimin e dyshemeve, enëve, sipërfaqeve të punës dhe pajisjeve tjera të kuzhinës për të siguruar që standardet higjienike, shëndetësore dhe siguria e nevojshme mirëmbahen.
  • Te mbaje standardin e caktuar nga Kryekuzhinjeri.
  • Te kete deshire dhe ambicje per te punuar, te jete i rregullt dhe i paster.
  • Te jete i gatshem per te punuar nën presion, me orar te zgjatur nese eshte nevoja si dhe me ndrrime.

Kualifikimet :

  • Shkolla e mesme e perfunduar,
  • Pervoja e punes (e preferueshme),
  • Te kete deshire dhe ambicje per te punuar,

Të interesuarit mund të lajmërohen në ketë nr: tel apo viber: +383 49 726 282

Afati për aplikim deri me 24.12.2019

Expired

Share

Advertising
Advertising
Facebook