Log in
X

Company Name

Lesna MAX

Phone Number

038/606- 181, 044/779-977, 044/992-299

Company Place

Prishtinë

Shitës, për shitjen e kuzhinave (2), Montues të mobiljeve (2), Punëtor fizik - ndihmës montues (2)

Shitës, për shitjen e kuzhinave (2), Montues të mobiljeve (2), Punëtor fizik - ndihmës montues (2)

Information

Publish Date

27.11.2019

End Date

07.12.2019

Categories

Shitje | Monter | Të tjera...

Job Places

Prishtinë

Job Description

KONKURS

Kompania e Mobiljeve “Lesna MAX” Prishtinë, me lokacion në Magjistralën Prishtinë-Fushë Kosovë, shpallë konkurs për këto pozita:

 1. 2   Shitës, për shitjen e kuzhinave,
 2. 2   Montues të mobiljeve
 3. 2   Punëtor fizik - ndihmës montues

1. Shitës, për shitjen e kuzhinave (2)

 • E bën shitjen e kuzhinave; prezentimin, skicimin, matjet në teren,
 • Kujdeset për mirëmbajtjen e mallit të ekspozuar, kujdeset për porositë e pranuara nga klientët, mbanë kontakte me blerës, i informonë ata,
 • Kualifikimi i lartë,
 • Përvoja e punës së paku 2 vite në shitjen e kuzhinave do të jetë përparsi,
 • Njohja e gjuhës gjermane konsiderohet përparësi,
 • Njohja e punës me kompjuter dhe posedimi i patent shoferit janë obligative.
 • Mosha e preferuar 25-40 vjet

2. Montues i mobiljeve (2)

 • Montimi dhe transportimi i mobiljeve të shitura te blerësit,
 • Bartja dhe dorëzimi i mallit të shitur te blerësit,
 • Sistemimi dhe vendosja e mallrave në sallon ose në depo,
 • Detyra tjera të cilat janë të ndërlidhura me këtë vendë të punës.
 • Përvoja e punës në montim të mobiljeve apo në punë të ngjajshme është obligative,
 • Posedimi i patent shoferit,
 • Kualifikimi i mesëm ose shkollë profesionale,
 • Mosha e preferuar 25-40 vjet, të jenë të gatshem të punojnë në grup.

3. Punëtor fizik - ndihmës montues (2)

 • Bartja dhe dorëzimi i mallit të shitur te blerësit,
 • Ngarkimi,shkarkimi, sistemimi i mallrave në sallon ose në depo,
 • Detyra tjera të cilat janë të ndërlidhura me këtë vendë të punës.
 • Posedimi i patent shoferit, konsiderohet përparsi,
 • Mosha e preferuar 25-40 vjet, të jenë të gatshem të punojnë në grup

Të gjithë të interesuarit për këto pozita, aplikacionet mundë t’i tërhjekin në administratën e Qendrës Tregëtare “Lesna MAX“ në magjistralen Prishtinë-Fushë Kosovë, Rr.Elez Berisha nr.4, ku do të dorëzohen të plotësuara së bashku me CV-të e tyre, dokumentet e nevojshme, dhe një fotografi të aplikuesit. Aplikacioni mundet të mirret edhe në e-mail adresën: konkurs.lesna@gmail.com . dhe pastaj i plotësuar të kthehet në mail adresën e njejtë.

Për informata shtesë mund të informoheni në nr. e tel: 038/606- 181, 044/779-977, 044/992-299

Data e fundit për dorëzimin e aplikacioneve është   07.12.2019 ora 16:00.

Expired

Share

Advertising