Log in
X

Company Name

JABA SH.P.K – BIOX

Phone Number

049 978 984

Company Place

Prizren

Shitës Ambulantiv, Promotere

Shitës Ambulantiv, Promotere

Information

Publish Date

27.11.2019

End Date

11.12.2019

Categories

Shitje

Job Places

Prizren

Job Description

JABA SH.P.K – BIOX shpall konkurs per:

Pozitat:

 1. Shitës Ambulantiv,
 2. Promotere

1. Shitës Ambulantiv

 • Te respektoj politikat dhe procedurat e kompanise
 • Kryen shitjen dhe shperdarjen e produktit ne terenet e caktuara sipas marveshjes,
 • Krijon dhe mbane raporte te aferta me klientet egzistues dhe at ate rinje,
 • Me vetë iniciativë te zgjeroj rrjetin e shitjes.

Kualifikimet dhe pervoja:

 • Te kete te perfudnuar se paku shkollen e mesme;
 • Te kete pervoje pune, aftesi te shkelqyeshme te komunikimit ne te folur dhe ne te shkruar Aftesi te mira negocimi dhe bashkepunimi me stafin;
 • Leja e vozitjes (B-C) e domosdoshme.

2. Promotere

 • Te bej prezantimin e produktit

Kualifikimet dhe pervoja

 • Te ket aftesi te shkelqyseshme te komunikimit
 • Pervoj pune te kan perparsi

Mënyra e aplikimit për të dy pozitat:

Te gjitha te interesuarit mund te dergojne CV-ne e tyre se bashku me fotografi ne email: accounting@jaba-global.com  

Nr kontaktues : 049 978 984

Share

Advertising