Log in
X

Company Name

Restaurant Symphony

Phone Number

044-399-775 dhe 038/548-271

Company Place

Prishtinë

Banakier/Shankist

Banakier/Shankist

Information

Publish Date

26.11.2019

End Date

10.12.2019

Categories

Hoteleri

Job Places

Prishtinë

Job Description

Restaurant Symphony shpall konkurs per:

Banakier/Shankist

Konkursi te jete i hapur per 2 jave.

Numrat kontaktues: 044399775 dhe 044440184

Share

Advertising