Log in
X

Company Name

ALMA KOS sh.p.k.

Phone Number

Company Place

Prishtinë

Shofera (6), Komercialist (4)

Shofera (6), Komercialist (4)

Information

Publish Date

20.11.2019

End Date

04.12.2019

Categories

Vozitës | Shitje

Job Places

Fushë Kosovë | Gjilan | Lipjan | Pejë | Prishtinë

Job Description

ALMA KOS sh.p.k

Konjuh, Lipjan Kosove

Shpall konkurs per: 6 Shofera

Lokacioni: Lipjan, Prishtine, Fushe Kosove

Detyrat dhe pergjegjesite:

 • Arritja e objektivave ditore te percaktuara Vizitka te rregullta tek klientet sipas planit te vizites
 • Pergjegjes per plotesimin e qellimeve te percaktuara, dhe zhvillimin e marredhenieve me kliente ne territorin e caktuar
 • Te respektoj politikat dhe procedurat e kompanise

Kualifikimet e kerkuara:

 • Te kete pervoje pune ( te specifikohet puna e me hershme) Aftesi te shkelqyeshme te komunikimit ne te folur dhe ne te shkruar Aftesi te mira negocimi dhe bashkepunimi me stafin
 • Obligative Patent shoferi – Kategoria B
 • Te jete banues i rajonit te Lipjanit apo rrethines
 • Te jete banues i rajonit te Fushe Kosoves apo rrethines
 • Te jete banues i rajonit te Prishtines apo rrethines

Te gjitha te interesuarit te dergojne CV-ne e tyre se bashku me fotografi ne email: almakos2008@gmail.com  apo mund te kontaktoni dhe ne numrin: 044 442 022

 

2. ALMA KOS sh.p.k

Konjuh, Lipjan Kosove

Shpall konkurs per : 2 Komercialist

Detyrat dhe pergjegjesite:

 • Arritja e objektivave mujore te percaktuara Vizitka te rregullta tek klientet sipas planit te vizites
 • Prezantimi i produkteve te kompanise Pergjegjes per plotesimin e qellimeve te percaktuara, dhe zhvillimin e marredhenieve me kliente ne territorin e caktuar
 • Te respektoj politikat dhe procedurat e kompanise Te jene te gatshem te punojne dhe jashte orarit per qellime te kompanise

Kualifikimet e kerkuara:

 • Minimum shkolla e mesme e perfunduar Te kete pervoje pune ( te specifikohet puna e me hershme) Aftesi te shkelqyeshme te komunikimit ne te folur dhe ne te shkruar Aftesi te mira negocimi dhe bashkepunimi me stafin
 • Obligative Patent shoferi – Kategoria B
 • Te jete banues i rajonit te Pejes apo I rrethines

Te gjitha te interesuarit te dergojne CV-ne e tyre se bashku me fotografi ne email: almakos2008@gmail.com apo mund te kontaktoni dhe ne numrin: 044 442 022

 

3. ALMA KOS sh.p.k

Konjuh, Lipjan Kosove

Shpall konkurs per : 2 Komercialist

Detyrat dhe pergjegjesite:

 • Arritja e objektivave mujore te percaktuara Vizitka te rregullta tek klientet sipas planit te vizites
 • Prezantimi i produkteve te kompanise Pergjegjes per plotesimin e qellimeve te percaktuara, dhe zhvillimin e marredhenieve me kliente ne territorin e caktuar
 • Te respektoj politikat dhe procedurat e kompanise Te jene te gatshem te punojne dhe jashte orarit per qellime te kompanise

Kualifikimet e kerkuara:

 • Minimum shkolla e mesme e perfunduar Te kete pervoje pune ( te specifikohet puna e me hershme) Aftesi te shkelqyeshme te komunikimit ne te folur dhe ne te shkruar Aftesi te mira negocimi dhe bashkepunimi me stafin
 • Obligative Patent shoferi – Kategoria B
 • Te jete banues i rajonit te Gjilanit apo I rrethines

Te gjitha te interesuarit te dergojne CV-ne e tyre se bashku me fotografi ne email: almakos2008@gmail.com  apo mund te kontaktoni dhe ne numrin: 044 442 022

Expired

Share

Advertising