Log in
X

Company Name

Matkos Pharm Sh.P.K

Phone Number

Company Place

Prishtinë

Asistent Financiar

Asistent Financiar

Information

Publish Date

20.11.2019

End Date

30.11.2019

Categories

Financa

Job Places

Prishtinë

Job Description

“Matkos Pharm” Sh.P.K është një kompani që mirret me distribuimin e produkteve farmaceutike dhe dentare në tërë territorin e Kosovës. Si rezultat i rritjes dhe zgjerimit të afarizmit, jemi në kërkim të një kandidati të kualifikuar, profesional dhe të motivuar për pozitën e punës:

Asistent Financiar

Detyrat dhe Përgjegjësitë kryesore:

  • Mban regjistër për të gjitha transaksionet ditore;
  • Monitoron të gjitha pagesat dhe depozitat e kompanisë në bankë;
  • Bën procesimin e faturave;
  • Bën depozitimin e cash-it;
  • Ofron asistencë CFO-së -, sipas nevojës;

Kualifikimi i kërkuar:

  • Diplomë e nivelit Bachelor në Financa apo Kontabilitet;
  • 2 vite përvojë pune në fushën e financave (e preferueshme);
  • Trajnime nga lëmia e financave (e preferueshme);
  • Njohuri të punës në pakon Microsoft Office dhe aftësi për të mësuar programet specifike të kompanisë;
  • Aftësi të shkëlqyeshme organizative dhe interpersonale;

Nëse jeni në kërkim të sfidave të reja të punësimit dhe jeni i gatshëm dhe i motivuar për të punuar në një ambient që nxitë zhvillimin profesional, ju lutemi dërgoni CV-në tuaj në e-mail adresën Info@matkospharm.com më së largu deri më: 30/11/2019

Expired

Share

Advertising