Log in
X

Company Name

Respiratory Clinic

Phone Number

045100094

Company Place

Prishtinë

Agjent te Shitjes (30)

Agjent te Shitjes (30)

Information

Publish Date

25.11.2019

End Date

01.12.2019

Categories

Të tjera...

Job Places

Mitrovicë | Obiliq | Skenderaj | Vushtrri

Job Description

Respiratory shpall konkurs per 30 Agjent te Shitjes

Kompania Zvicrane Respiratory kerkon 30 Agjentë/e te shitjes per Rajonin e Mitrovices, Vushtrri, Skenderaj, Obiliq!

Deshironi qe ëndrrat per një punë te mirë dhe stabile tu behen realitet, atëher aplikoni!

Kushtet te cilat duhet plotësuar për agjent te shitjes janë si ne vijim:

  • Te ketë Patent shofer te kategoris B
  • Te kenë veturë personale
  • Te jene Komunikative (njohuri ne shitje direkte)
  • Arsimimi i mesem (te pakten)
  • Çiftet kan perparesi ( Mashkull Femer)

Kompania ofron kushte shume te mira pune

  • Paga me standard Evropiane
  • Udhtime te rregullta Jasht vendit
  • Seminare ne baza mujore
  • Trajnime dy javore
  • Certifikim pas trajnimeve

Te gjithe te interesuarit te aplikojn permes kesaj email adrese trimhazirii@icloud.com

Per ndonje informate shtese mund te kontaktoni ne kete numer telefoni 049682543 prej ores 10:00 deri 18:00

Expired

Share

Advertising