Log in
X

Company Name

U-call

Phone Number

045507788

Company Place

Prishtinë

Call Agjent/e në gjuhën Frënge (5)

Call Agjent/e në gjuhën Frënge (5)

Information

Publish Date

15.11.2019

End Date

30.11.2019

Contact Person

Categories

Call Center

Job Places

Prishtinë

Job Description

"U-call (kompani U-smile)", shpall konkurs për 5 vende të lira pune, kërkohen Call Agjent/e në gjuhën Frënge në projektin (Bashkëpunim me ”Proximus” liderin e telefonisë në BELGJIKË).

Produkti me një partner tepër serioz dhe korrekt.

Shitje e lehtë (telesales)

Kualifikimet

- Njohja e Gjuhës Frënge:
- Aftësi të mira komunikuese:
- Njohuri e punës më kompjuter:
- Përpikmëri dhe korrektësi në punë:
- Pervojë ne "telesales" e dëshiruar, por jo e domosdoshme.

Tjera

- Kuste të mira pagese: Pagë + Provision dhe Bonuse.
- Rroga maximale 900€ (me bunusa )
- Pagesë e rregullt.
- Kontratë të rregullt pune, trusti, pushimi mjekësor dhe vjetor me pagesë e garantuar.
- Shpenzimet e udhëtimit per personat qe jetojnë jashtë Prishtinës paguhen nga kompania.
- Dërgoni CV personale ose emrin dhe numrin kontaktues në e-mail:
- Kontakti përmes telefonit dhe email adresës për terminin e intervistimit.

Prishtine:
Info: 045507788
email:info.callcenter@u-smile.be

Expired

Share

Advertising