Log in
X

Company Name

Fresh - Co sh.p.k

Phone Number

049 811 199

Company Place

Pejë

Punëtorë në Administratë

Punëtorë në Administratë

Information

Publish Date

14.11.2019

End Date

28.11.2019

Categories

Administratë

Job Places

Pejë

Job Description

Kompania Fresh-Co në Pejë e cila merret me prodhimin dhe distribuimin e produkteve higjienike, shpallë konkurs:

Punëtorë në Administratë

Pozita të lira – 1 pozitë

Kualifikimet: 

  • Shkollim i larte
  • Te kete njohuri ne fushen perkatese.
  • Te jete kreativ/e edhe te kete aftesi komunikuese.
  • Te jete i/e afte te punoje ne grup dhe pune individuale.
  • Njohuri të shkëlqyeshme në Microsoft Office (Word, Excel, Powerpoint) dhe aplikacione tjera të ngjajshme;

Të gjithë të interesuarit duhet të dërgojnë CV, në e-mail gramos.zeka@fresh-co.net

Aplikantët të jenë banorë të Pejës.

Kandidatët e përzgjedhur ftohen në intervistë.

Expired

Share

Advertising