Log in
X

Company Name

Hymeri Elevators

Phone Number

049 75 75 75

Company Place

Prishtinë

Asistent Teknik i Ashensorëve dhe Access Controll-it (8)

Asistent Teknik i Ashensorëve dhe Access Controll-it (8)

Information

Publish Date

14.11.2019

End Date

29.11.2019

Categories

Të tjera...

Job Places

Prishtinë

Job Description

KONKURS PUNE

Në kuadër të Hymeri Group, ftojmë të gjithë kandidatët e interesuar për t’iu bashkuar ekipit të Hymeri Elevators në industrinë e ashensorëve dhe shkallëve lëvizëse, të aplikojnë në pozitat si në vijim:

Asistent Teknik i Ashensorëve dhe Access Controll-it – 8 pozita

Detyrat dhe përgjegjësitë:

  • Asiston në zbatimin e planit të servisimeve të rregullta të ashensorëve në zonën e tij
  • Asiston në kryerjen e intervenimeve të ardhura si kërkesë nga menaxheri apo përgjegjësi i hyrjeve/projekteve
  • Asiston në instalimin e Access Controll-it sipas standardit të kompanisë
  • Zbaton procedurat, udhëzimet dhe instruksionet e aprovuara në kompani për mirëmbajtje të ashensorëve dhe shkallëve lëvizëse
  • Zbaton rregulloren e kompanisë për siguri
  • Njeh dhe përdor mjetet e punës

Kualifikimet:

  • Të ketë të përfunduar shkollën e mesme (preferohet shkolla tenike)
  • Të jetë i aftë për të marrë iniciativa dhe për të punuar në grup
  • Të ketë përvojë pune në fusha të ngjajshme
  • Të jenë të pajisur me patent shofer të kategorisë B

Mënyra e aplikimit:

Kandidatët e interesuar inkurajohen të aplikojnë duke dërguar CV-në e tyre në e-mail adresën: hr@hymeri.com. Për informata më të hollësishme, ju lutem të na kontaktoni në numrin: 049 75 75 75; 044 75 75 75 dhe 045 75 75 75

Konkursi është i hapur deri më datë 29.11.2019

Rreth kompanisë

Gjatë 12 viteve të fundit, Hymeri Elevators operon me aktivitetin e saj të biznesit në segmentin e Projektimit, Shitjes, Instalimit dhe Shërbimit & Mirëmbajtjes së modeleve të ndryshme të ashensorëve dhe shkallëve lëvizëse në tregun e Kosovës.

Hymeri Elevators është partner ekskluziv i Kleemann Group në Shqipëri dhe Kosovë.

Expired

Share

Advertising