Log in
X

Company Name

APPK - Agjensioni i Përkrahjes së Punësimit Kosovë

Phone Number

038/554-155 dhe 038/554-166

Company Place

Prishtinë

MUNDËSI INTERNSHIPI NË DANIMARKË DHE VENDE TJERA

MUNDËSI INTERNSHIPI NË DANIMARKË DHE VENDE TJERA

Information

Publish Date

13.11.2019

End Date

30.11.2019

Categories

Të tjera...

Job Places

Ndërkombëtare

Job Description

Email: hr@appk.org

Expired

Share

Advertising