Log in
X

Company Name

N.T Liridoni

Phone Number

+381 38 600 501

Company Place

Prishtinë

Agjent Shitje, Supervisor Shitje

Agjent Shitje, Supervisor Shitje

Information

Publish Date

11.11.2019

End Date

20.11.2019

Categories

Shitje

Job Places

Pejë | Prizren

Job Description

N.T Liridoni shpall konkurs për pozitat:

 1. Agjent Shitje - Prizren
 2. Supervisor Shitje – Peje dhe Prizren (Rajoni i Dukagjinit)

Agjent Shitje

Detyrat kryesore:

 • Prezantimi dhe shitja e produkteve të kompanisë;
 • Zbaton planin e parashikuar të shitjes;
 • Analizon prezencën e produkteve në treg, përcjellë konkurrencën në treg;
 • Realizon të gjitha komunikimet me klientë;
 • Raporton në baza ditore në Departamentin e Shitjes;
 • Të jetë në gjendje për të maksimizuar produktivitetin dhe efikasitetin, si dhe arritjen e objektivave të caktuara;
 • Realizon detyra të tjera sipas kërkesës së Departamentit të Shitjes.

Kualifikimet e kërkuara:

 • Kandidatët duhet të kenë të paktën të përfunduar shkollën e mesme. Diploma universitare   është përparësi;
 • Të ketë minimalisht 1 vit eksperiencë në të njëjtin profil pune;
 • Aftësi të shkëlqyera të shitjes dhe negocimit;
  Aftësi të shkëlqyer komunikuese dhe aftësi për të punuar në ekip;
 • Të jetë i gatshme të punojë në presion, dhe me orar fleksibil.

 

Supervisor Shitje – Peje dhe Prizren

Detyrat kryesore:

 • Mbikqyr vizitat e Agjentave te klientat e ne OFF Trade;
 • Projekton, Organizon dhe Implementon, bashke me Agjentat, zgjerimin e Brand/Produkteve te firmes ne sektorin e OFF Trade;
 • Minitoron Rrespektimin e Route te agjentave;
 • Monitorimi i Procesit te shitjes te klientat ;
 • Identifikimi i qarte i Top Klientave per sasi te konsumit te produkteve te firmes;
 • Rritjen e shtririjes, ne bashkepunim me agjentat dhe Dretorit te Shitjes, te Brand/Produkteve te firmes ne Klienta;
 • Monitorimi i shitjes ditore te secilit Agjent;
 • Raporton dhe ve ne dijeni, ne bashkepunim te plote, Drejtorin e Shitjes per te gjitha   aktivitetet e ndodhura ne treg dhe te klientat ne pergjithesi;
 • Kryen vizita te klientat ne baze te Route specifikes, ne vecanti te Top Klientat, bashke me agjentat per te patur nje pasqyre dhe ndikim me te madh te klientat;
 • Sygjerohet me Drejtorin e Shitjes ne nivel ditor per te gjitha çeshtjet dhe sfidat e shitjes;
 • Raporton -  ne Nivel Javor – te Drejtori i Shitjes mbi Mberritjet e Proceseve;

Kualifikimet e kërkuara:

 • Të ketë diplomë universitare (e preferueshme);
 • Minimumi 2 vite përvojë pune si supervisor apo auditor terreni
 • Të ketë aftësi të shkëlqyera të komunikimit dhe prezantimit;
 • Të ketë njohuri bazë të brendeve të kompanisë;
 •  Të ketë imazh profesional, dhe sjellje korrekte;
 • Të jetë i/e gatshme të punojë në presion, dhe me orar fleksibil.

CV-të tuaja mund t’i dërgoni në këtë adresë: liridoni.prishtine@gmail.com  të ceket në Cv pozita dhe vendi për të cilën aplikoni.

Konkursi do të jetë i hapur deri më datën 20.11.2019. Vetëm kandidatët e përzgjedhur do të kontaktohen.

Expired

Share

Advertising