Log in
X

Company Name

Matcha Coffee and Eatery

Phone Number

049/759-559

Company Place

Prishtinë

Shankist/e, Ndihmes kamarier/e

Shankist/e, Ndihmes kamarier/e

Information

Publish Date

09.11.2019

End Date

23.11.2019

Categories

Hoteleri

Job Places

Prishtinë

Job Description

Per kompanine tone

Matcha Coffee and Eatery eshte nje restorant I cili sherben ushqime te shendetshme si supa, sallata, sandwich, smoothies, matcha tea & late, si dhe caffee e te tjera.

Pozita e lire

Matcha Coffee and Eatery ka hapur kete konkurs per Barista – Shankist/e per pergaditjen e kafes si dhe ndihmes kamarier/e qe ka njohuri bazike ne kafiteri dhe eksperienc te pergaditjes se te gjitha llojeve te kafes.

DETYRAT DHE PERGJEGJSITE

  • Pergaditje te kafeve
  • Detyrate tjera rreth mirembajtjes se shankut.

    KUALIFIKIMET
  • Pervoja e punes si baristas –shankist/e eshte perparesi.
  • Pervoja e punes ne restorante eshte perparsi

MENYRA E APLIKIMIT

  • Te interesuarit mund te na kontaktojne ne numrin tone te telefonit: 043/82 92 82


Adresa: Fazli Grajqevci, no: 104, Prishtine 10000, Kosovo
(rruga e kafeve te vogla, mrapa Turkish Airlines)

Expired

Share

Advertising