Log in
X

Company Name

Oaza Company SH.P.K.

Phone Number

Company Place

Prishtinë

ASISTENTE ADMINISTRATIVE

ASISTENTE ADMINISTRATIVE

Information

Publish Date

18.10.2019

End Date

25.10.2019

Categories

Administratë

Job Places

Prishtinë

Job Description

Kompania “OAZA COMPANY” SH.P.K., me seli në magj Prishtine-Ferizaj, tek rrethi I lagjes marigona perballe KFC–është në kërkim të njerëzve të ri, entuziastë dhe të motivuar për të punuar në pozitat :

ASISTENTE ADMINISTRATIVE

DETYRAT DHE PËRGJEGJËSITË E POZITËS

 • Përgjegjëse për kryerjen e detyrave të ndryshme administrative;
 • Përgjegjëse për komunikim elektronik dhe informim për gjithë;
 • Përgjegjëse për mirëmbajtjen e kalendarit ditor të Drejtorit Ekzekutiv, organizon mbledhjet si dhe pranon dhe mirepret mysafirët për Drejtorin Ekzekutiv;
 • Është përgjegjëse për mbajtjen dhe ruajtjen e të gjitha dokumenteve të rëndësishme të kompanisë;
 • Pranon të gjitha shkresat, i administron dhe i regjistron në librin e protokollit;
 • Aranzhon itinerarin e udhëtimeve dhe rezervimet e Menaxhmentit;
 • Shërben si urë lidhëse në mes personelit administrativ dhe atij jo-administrativ;
 • Kryerja e punëve tjera varësisht nga kërkesat e Drejtorit Ekzekutiv;

KUALIFIKIMI DHE PERVOJA E KËRKUAR:

 • Të ketë diplomë universitare;
 • E domosdoshme përvojë pune 2 vjeçare në administrate;
 • Aftësi të mira komunikuese,në të shkruar dhe në të folur;
 • Efikase në punë ekipore;
 • Aftësi për punë nën presion,
 • Të njohë gjuhën Angleze si dhe gjuhën Serbo-Kroate,
 • Të ketë njohuri të mire në MS Office;
 • Patente Shoferi - Kategoria "B" e dëshirueshme;

Aplikante/ët të cilët nuk permbushin kriteret e lartëcekura nuk do të konsiderohen!

Ju lutemi që në subjekt të emailit cekeni pozitën të cilën aplikoni

Për të aplikuar, ju lutemi dërgoni CV-në në emailin: oazacompany.hr@gmail.com

Expired

Share

Advertising
Advertising
Facebook