Log in
X

Company Name

Kosova Group Trading (KGT)

Phone Number

Company Place

Prishtinë

Dizajner grafik

Dizajner grafik

Information

Publish Date

18.10.2019

End Date

27.10.2019

Categories

IT & Dizajn

Job Places

Prishtinë

Job Description

Konkurs për vend të lirë pune

Kosova Group Trading (KGT) është shtypshkronjë që ofron produkete dhe shërbime kualitative me çmime të volitshme. Ne si kompani jemi në kërkim të një dizajneri grafik t’i bashkëngjitet ekipit tonë.

Titulli: Dizajner grafik

Vendi: Prishtinë

Çka kërkohet?

  • Të keni njohuri për përdorimin e programeve e dizajnit si Adobe Photoshop, Illustrator, Indesign, si dhe pakon e Microsoft Office;
  • Të keni njohuri në procesin e printimit dhe realizimit të produkteve (këtu përfshihet edhe përgatitja e librave apo materialeve të ngjashme për printim si thyerja apo lidhja e librave, përgatitja e kopertinave etj);
  • Të keni përvojë pune në fusha të ngjashme;
  • Të jeni i/e aftë të punoni në ekip dhe nën presion të punës;
  • Të keni njohuri elementare të gjuhës angleze;
  • Të jeni kreativ.

Çka ofrohet?

  • Paketë atraktive e benefiteve;
  • Kontratë pune sipas ligjeve në fuqi në Kosovë;
  • Orar pune: 09:00 – 17:00 ( 1 orë pauzë);
  • Ditët e punës: e Hënë - e Premtë (vikendet janë pushim).

Të gjithë ju që jeni të gatshëm t`i bashkangjiteni këtij ekipi, jeni të mirëseardhur të aplikoni duke dërguar CV-në në: kgtpr@yahoo.com deri me datën 27.10.2019 në ora 00:00.

**Vetëm kandidatët e kualifikuar do të kontaktohen dhe të ftohen për intervistë!**

Expired

Share

Advertising
Advertising
Facebook